Save the Date 5G DemoDay DroneDelivery – 12 juli
Event - 
July 12, 2023
 - 10:00

Save the Date 5G DemoDay DroneDelivery – 12 juli

Wij nodigen je graag uit voor een spannend evenement dat de toekomst van dronebezorging en de mogelijkheden van 5G-technologie laat zien. Kom naar de 5g Demo Day Drone Delivery, die plaatsvindt op 12 juli 2023 op het Heli- en Droneport Eemshaven.

Tijdens dit evenement onthullen we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van drone-connectiviteit door een non-stop vluchtdemonstratie uit te voeren vanaf het Heli- en Droneport Eemshaven naar het Duitse eiland Borkum. Ervaar zelf hoe 5G-technologie een revolutie teweeg heeft gebracht in de mogelijkheden van deze luchtvoertuigen.

Mede-organisator John Troch, DroneQ Robotics, zal samen met Marc Cremers (EBG 5G-coördinator) en Jan-Hendrik van Laaten, (Heliport Manager) aanwezig zijn om inzichten te delen over de vooruitgang die we hebben geboekt door de gezamenlijke inspanningen van het 5G-project van EBG en OWIC. Dit evenement is een uitstekende gelegenheid om meer te weten te komen over de innovatieve stappen die we hebben gezet op het gebied van dronetechnologie en de integratie daarvan met 5G.

We zien je graag op 12 juli om 10.00 uur om deze tentoonstelling bij te wonen en de toekomst van afleversystemen te ervaren op de 5G Demo Dag DroneDelivery in de Heli- en Doneport Eemshaven.

Meld je hier aan. 

Aanmelden nieuwsbrief

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy