Micro MBA | The Road to an Offshore Wind Strategy – 30 November 2023
Event - 
November 30, 2023
 - 12:00

Micro MBA | The Road to an Offshore Wind Strategy – 30 November 2023

Op 30 November organiseert OWIC in samenwerking met New Energy Businesschool het evenement “The Road to an Offshore Wind Strategy”, waar we dieper ingaan op de dynamische wereld van windenergie en de cruciale rol ervan in de wereldwijde energietransitie. Dit evenement is bedoeld voor zowel energieprofessionals als -liefhebbers en biedt een unieke kans om de belangrijkste facetten van offshore windenergie te verkennen.

Ons programma begint met de vitale rol van windenergie in de energietransitie. Ontdek hoe windenergie het voortouw neemt in de verschuiving naar schonere, duurzame energiebronnen en waarom het de spil is van ons toekomstige energielandschap. We duiken ook in de nieuwste technologische ontwikkelingen die de offshore windsector vooruit stuwen. Van innovatieve turbineontwerpen tot geavanceerde materialen en oplossingen voor netintegratie, we ontdekken hoe technologie de toekomst van offshore windenergie vormgeeft.

Verderop in het programma behandelen we de fijne kneepjes van systeemintegratie, waarbij we het delicate evenwicht onderzoeken dat nodig is om aan uiteenlopende energiebehoeften te voldoen en tegelijkertijd het volledige potentieel van offshore-windenergie te benutten. Tot slot bespreken we het vaak over het hoofd geziene maar cruciale aspect van de ontmanteling van offshore windturbines, waarbij we licht werpen op duurzame praktijken en de gevolgen daarvan voor het milieu. Of u nu een doorgewinterde professional bent of net begint aan uw reis door windenergie, dit evenement belooft uw begrip te verrijken en uw visie op een groenere, duurzamere toekomst te inspireren.

 

Wat kun je verwachten?

  • Krijg waardevolle inzichten van industrie-experts over de rol van windenergie in de energietransitie en blijf op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen in offshore windenergie
  • Kom in contact met andere energieprofessionals, experts en enthousiastelingen die kunnen leiden tot samenwerkingen, partnerschappen en carrièremogelijkheden in de groeiende offshore windenergiesector.
  • Verdiep uw inzicht in systeemintegratie-uitdagingen en -oplossingen, zodat u kunt bijdragen aan efficiëntere, duurzamere energiestrategieën en -projecten.
  • Ontwikkel een holistisch begrip van offshore wind, inclusief inzicht in het vaak over het hoofd geziene aspect van decommissioning, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen en positieve veranderingen in het landschap van hernieuwbare energie kunt stimuleren.

 

Wanneer?

  • Datum: November 30, 2023
  • Tijd: 12.00 –  18.30
  • Locatie: Zernike Campus, Groningen, Nederland

 

Inschrijfformulier Micro MBA
Registratie is gratis! Registreer u voor Micro MBA: De weg naar een Offshore Wind Strategie. Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met informatie over deelname aan het evenement.

Aanmelden nieuwsbrief

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy